• Produkter

Nycklar

Vi tillverkar nycklar till de flesta på marknaden förekommande lås. T.ex. cylinderlås, tillhållarlås, hänglås, kassaskåpslås, MC, moped och cykellås.
De flesta nycklar tillverkar vi även efter kod i våra datorstyrda nyckelfräsmaskiner.
Finns ingen kod tillgänglig kan vi tillverka nyckel efter låset.

Värdeförvaring

För att skydda dina dokument, datamedia nycklar och värdesaker har vi ett stort sortiment av olika skåp. Allt från enkla kassaskrin till avancerade värdeskåp.
Vi öppnar även Ert skåp om ni har tappat nyckel eller glömt kombinationen.

Lås och beslag

Vi lagerhåller ett stort sortiment av lås och beslag utav de flesta fabrikat, samt projekterar, monterar och servar låssystem till allt från den lilla bostaden till stora industrier och förvaltningar.

Dörrstängare

För att hålla igen dörrar lagerför, säljer och monterar vi ett komplett sortiment dörrstängare, även till dörrar som normalt skall stå öppna men stängas vid brand.

Dörrautomatik

För att få en bekväm passage genom en dörr har vi ett stort sortiment av dörröppningsautomatik som vi säljer, monterar och servar.

Passersystem

Vi projekterar, monterar och underhåller passersystem från det enkla endörrssystemet med kodlås till de medelstora systemen med kortläsare och dörrövervakning. Vi jobbar med i första hand system av fabrikatet ASSA och BEWATOR.

Inbrottslarm

Det är viktigt att sätta in rätt åtgärd vid ett inbrott. Om tjuven tar sig in kan meddelande skickas via SMS till din mobiltelefon eller larm skickas till larmcental. Vi arbetar i första hand med Galaxy inbrottslarm.

Kassaskåpsservice

Vi är ett företag med SIS-Certifierad Värdeskåpstekniker som utför öppning, låsbyte och service på dokument, säkerhets-, kassa- och värdeskåp.